Πινακίδα για Τραπέζι Εστιατορίου Reserved

9,99

Κωδικός προϊόντος: 4512.70 Κατηγορία:

Πινακίδα για Τραπέζι Εστιατορίου Reserved – Προσθέστε Στυλ και Οργάνωση στον Επαγγελματικό Σας Χώρο

Η πινακίδα για τραπέζι εστιατορίου “Reserved” είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε επαγγελματικό χώρο που θέλει να προσφέρει σήμανση κράτησης για τους πελάτες του.
Αυτή η πινακίδα είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο κόντρα πλακέ και προσθέτει μια αίσθηση φυσικής ζεστασιάς στον χώρο σας.

Στη βάση της πινακίδας, μπορείτε να τοποθετήσετε το λογότυπο της επιχείρησής σας, προσδίδοντας ένα εξατομικευμένο και επαγγελματικό αίσθημα.
Αυτό το μικρό, αλλά σημαντικό στοιχείο θα δείχνει στους πελάτες σας ότι έχετε λάβει υπόψη κάθε λεπτομέρεια και έχετε φροντίσει για τον διάκοσμο του χώρου σας.

Η πινακίδα για τραπέζι εστιατορίου Reserved έχει μήκος 18cm, καθιστώντας την ιδανική για την τοποθέτησή της σε κάθε τραπέζι εστιατορίου.
Μπορείτε να την τοποθετήσετε πάνω στα τραπέζια που είναι κρατημένα, ώστε οι πελάτες σας να γνωρίζουν ότι αυτά τα τραπέζια είναι κρατημένα για άλλους πελάτες.

Με την πινακίδα για τραπέζι εστιατορίου “Reserved”, μπορείτε να προσθέσετε στυλ και οργάνωση στον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτό το μικρό, αλλά σημαντικό αξεσουάρ θα βοηθήσει τους πελάτες σας να αισθανθούν ευπρόσδεκτοι και θα δημιουργήσει μια επαγγελματική εικόνα για την επιχείρησή σας.
Αναβαθμίστε τον χώρο σας με την πινακίδα για τραπέζι εστιατορίου “Reserved” και δείξτε στους πελάτες σας ότι η επαγγελματική σας φιλοσοφία περνάει ακόμα και από τις μικρές λεπτομέρειες.
Διαστάσεις 17Χ4cm.

Χρώμα

Μαύρο/Φυσικό, Φυσικό, Μάυρο/Golden Oak

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πινακίδα για Τραπέζι Εστιατορίου Reserved”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top