Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα φυσικά προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους χωρίς να είστε υποχρεωμένος/η να μας ανακοινώσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων. Αυτό δεν ισχύει για τα προσωποποιημένα αντικείμενα.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει: α) τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και β) να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία με την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Σε περίπτωση αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος ή λάθος αποστολής τα έξοδα επιστροφής ή/και αντικατάστασης αυτού επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την Εταιρεία.
Συμπληρώστε με προσοχή τη φόρμα επιστροφών και δώστε μας όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στη περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων (προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την εταιρία μεταφορών που θα σας υποδείξουμε μετά από συνεννόηση μαζί μας).
Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για προϊόντα που χάνονται κατά τη διαδικασία επιστροφής τους.
Αν ακόμα έχετε κάποιες απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2691023731 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@easybnb.gr

Τα ηλεκτρονικά και μεταφορτώσιμα προϊόντα δεν επιστρέφονται και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων της αξίας τους.

Περιγράψτε μας με λίγα λόγια το ζήτημα που αντιμετωπίζετε

Αφού λάβετε έγκριση για την επιστροφή σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας με την υπηρεσία BOX NOW πατώντας στο παρακάτω κουμπί. Κόστος επιστροφής €1,90

Καλάθι αγορών
Scroll to Top