Ξύλινη Πινακίδα για Κουρείο Open/Closed Φυσικό Χρώμα

21,9929,99

  • Κατασκευασμένη από ξύλο κόντρα πλακέ 4mm εξαιρετικής ποιότητας
  • Βαμμένη με ειδικά χρώματα για μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Με ευκρινείς, εύκολα κατανοητές γραφικές παραστάσεις
  • Με κορδονάκι για να την κρεμάσετε
  • Με επιλογή διαστάσεων
Κωδικός προϊόντος: 4512.65 Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

Ξύλινη πινακίδα για κουρείο Open/Closed: Προσθέστε πολυτέλεια και ευκρίνεια στο χώρο σας

Μία ξύλινη πινακίδα για την πόρτα του κουρείου σας είναι ο τέλειος τρόπος να ενημερώσετε τους πελάτες σας ότι το κατάστημά σας είναι ανοιχτό ή κλειστό. Με εξαιρετική ποιότητα και άψογο φινίρισμα, οι πινακίδες μας δεν προσφέρουν μόνο πληροφορίες αλλά και διακοσμούν τον χώρο σας δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας.

Κατασκευασμένη από ξύλο κόντρα πλακέ 4mm εξαιρετικής ποιότητας και με δύο όψεις, μία για κάθε περίπτωση ανοιχτού ή κλειστού, η πινακίδα είναι ανθεκτική και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Είναι βαμμένη με ειδικά χρώματα που εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή, ενώ οι ευκρινείς και εύκολα κατανοητές γραφικές παραστάσεις με τα επικολλημένα τρισδιάστατα γράμματα και σχέδια της προσδίδουν μια επαγγελματική αισθητική.

Η πινακίδα μας διαθέτει κορδονάκι για να μπορείτε να την κρεμάσετε εύκολα στην πόρτα του καταστήματός σας. Επιπλέον, προσφέρουμε επιλογή διαστάσεων, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.

Προσθέστε πολυτέλεια και ευκρίνεια στον χώρο σας με αυτή την ξύλινη πινακίδα για κατάστημα ανοιχτό/κλειστό. Ενημερώστε τους πελάτες σας με στυλ και κάντε τον χώρο σας να ξεχωρίζει!
Διαστάσεις 15Χ15cm.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ξύλινη Πινακίδα για Κουρείο Open/Closed Φυσικό Χρώμα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top