Ξύλινη Πινακίδα Καταστήματος

38,99

Κωδικός προϊόντος: 4059.07 Κατηγορία:

Ξύλινη πινακίδα καταστήματός με το όνομα τη επιχείρησής σας: Μία πινελιά καλαισθησίας στο χώρο σας!

Το κατάστημά σας είναι το καμάρι σας! Δώστε έναν τόνο επιπλέον φροντίδας και αναδείξτε το χώρο σας με αυτή την καταπληκτική ξύλινη πινακίδα με το όνομα του καταστήματός σας!

Είναι φτιαγμένη από κόντρα πλακέ πολύ καλής ποιότητας με επικολλημένα στοιχεία που δίνουν μία αίσθηση πολυτέλειας και φινέτσας. Τοποθετείται σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια με αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης (περιλαμβάνεται).
Φυσικά θα σχεδιάσουμε τη δική σας πινακίδα ανάλογα με τις ανάγκες σας και το γούστο σας ώστε να ταιριάζει στο περιβάλλον σας.

Η ύπαρξη όμορφων προσωποποιημένων αντικειμένων στον επαγγελματικό χώρο σας εκτός από το διακοσμητικό ρόλο που κατέχει, βοηθά στην αναγνώριση και εμπέδωση της επωνυμίας σας και μεταφέρει την εξωτερική σήμανση μέσα στο κατάστημα. Ο πελάτης έχει μπροστά του καθ’ όλη την παραμονή του στο χώρο σας μία όμορφη πινακίδα με το όνομα της επιχείρησής σας και δημιουργεί μία μόνιμη θετική εντύπωση για τη δουλειά σας!

Διάμετρος 38cm.
*Θα σχεδιάσουμε την πινακίδα σας με βάση το λογότυπό σας ή τις ανάγκες του χώρου σας, θα σας στείλουμε το προσχέδιο να το δείτε και να το εγκρίνετε και θα προχωρήσουμε στην κατασκευή της σε πολύ σύντομο χρόνο. Για το σχεδιασμό και τη μακέτα δεν θα χρεωθείτε, σας τα παρέχουμε δωρεάν!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ξύλινη Πινακίδα Καταστήματος”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top