Κρεμάστρα Κλειδοθήκη από Ξύλο και Δέρμα 2 Θέσεων

14,90

Κωδικός προϊόντος: 4059.10 Κατηγορία:

Κρεμάστρα Κλειδοθήκη από Ξύλο και Δέρμα – Ένα έξυπνο και λειτουργικό αντικείμενο για να βρίσκετε πάντοτε τα κλειδιά σας!

Αυτή η ξύλινη κρεμάστρα κλειδοθήκη από ξύλο και δέρμα 2 θέσεων είναι ιδανική για την φύλαξη των κλειδιών σας στο σπίτι, στο γραφείο ή στο airbnb σας!
Αποτελείται από ένα κομμάτι ξύλου το οποίο έχει επάνω του υποδοχές στις οποίες κουμπώνετε τα δερμάτινα μπρελόκ των κλειδιών σας. Οι κρίκοι για τα κλειδιά περιλαμβάνονται, όπως και οι βίδες για την τοποθέτηση στον τοίχο.
Πρόκειται για μία πολύ πρακτική, αλλά και πρωτότυπη λύση για οικιακή ή και επαγγελματική χρήση σε κατάλυμα airbnb, η οποία σας λύνει τα χέρια για την αποθήκευση των κλειδιών, ενώ παράλληλα διακοσμεί το χώρο σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Με 2 θέσεις για κλειδιά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία χρώματα για το χρώμα του δέρματος, μαύρο, καφέ και κόκκινο, να είναι όλα σε ένα χρώμα ή και σε μίξη. Το χρώμα του ξύλου μπορεί να γίνει στην απόχρωση που επιθυμείτε. Μετά την παραγγελία σας θα σας καλέσουμε για να οριστικοποιήσουμε τις λεπτομέρειες!
Χειροποίητο αντικείμενο με προσοχή στη λεπτομέρεια, το κάθε κομμάτι κατασκευάζεται αποκλειστικά για εσάς.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κρεμάστρα Κλειδοθήκη από Ξύλο και Δέρμα 2 Θέσεων”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top