Πινακίδα με Όνομα Καταλύματος για Ξενοδοχεία και Airbnb

89,99129,99

Κωδικός προϊόντος: 4059.11 Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

Πινακίδα με Όνομα Καταλύματος για Ξενοδοχεία και Airbnb

Η πινακίδα από μασίφ ξύλο πεύκου είναι η ιδανική επιλογή για να προσδώσετε μια ποιοτική και όμορφη αίσθηση στον χώρο σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο έλατου, αυτή η πινακίδα προσφέρει μια φυσική και αυθεντική αισθητική που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας.

Με την πινακίδα αυτή, μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε ξύλινα στοιχεία με το όνομα του ξενοδοχείου, των ενοικιαζόμενων δωματίων ή ακόμα και της βίλας ή του εξοχικού σας. Αυτό θα προσδώσει μια προσωπική πινελιά και θα βοηθήσει τους πελάτες σας να εντοπίσουν εύκολα τον προορισμό τους.

Για την τοποθέτηση της πινακίδας, έχετε δύο επιλογές. Μπορείτε να την τοποθετήσετε με τέσσερις βίδες στις γωνίες, για μια πιο σταθερή και ασφαλή τοποθέτηση. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρεμαστράκια δοντάκια στο πίσω μέρος για να την κρεμάσετε εύκολα σε μια επιφάνεια.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από ένα ευρύ χρωματολόγιο ή να μας ζητήσετε να χρησιμοποιήσουμε το δικό σας χρώμα, ενώ έχετε την επιλογή να επιλέξετε και πινακίδα με διπλή όψη για κάθετη προβολή.

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με αυτήν την πινακίδα από μασίφ ξύλο πεύκου και κάντε την πρώτη εντύπωση αξέχαστη για τους επισκέπτες σας!

Διαστάσεις 50Χ50cm.

Επικοινωνήστε, μαζί μας για να σχεδιάσουμε την επιγραφή που θα αναδείξει το χώρο σας.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πινακίδα με Όνομα Καταλύματος για Ξενοδοχεία και Airbnb”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top