Πινακίδα για την Πόρτα της Τουαλέτας

11,9919,99

Κωδικός προϊόντος: 4512.61 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Ξύλινη πινακίδα για την πόρτα της τουαλέτας – Πληροφορίες και διακόσμηση

Αυτή η ξύλινη πινακίδα για την πόρτα της τουαλέτας είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε προσωπικότητα και στυλ στο μπάνιο της επιχείρησής σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο κόντρα πλακέ και βαμμένη με premium χρώματα, αυτή η πινακίδα προσφέρει ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι ποιοτικές πινακίδες σήμανσης είναι απαραίτητες σε έναν επαγγελματικό χώρο, καθώς παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και ταυτόχρονα διακοσμούν τον χώρο. Αυτή η μικρή προσεγμένη προσθήκη θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα προσθέσει μία νότα πολυτέλειας στο μπάνιο σας.

Η πινακίδα τοποθετείται εύκολα με τη χρήση ταινίας διπλής όψης την οποία θα βρείτε στο πίσω μέρος της. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη σε τρεις διαστάσεις, ώστε να ταιριάζει σε όλες τις πόρτες, καθώς και σε μια ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο μπάνιο σας.

Προσθέστε μία ξύλινη πινακίδα για την τουαλέτα στην πόρτα του μπάνιου σας και αναβαθμίστε τον χώρο με έναν απλό και κομψό τρόπο. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την ποιότητα και το στυλ που προσφέρει αυτή η πινακίδα.

* Οι χρωματικοί συνδυασμοί παρουσιάζονται στην καρτέλα με τα χρώματα. Το βασικό χρώμα είναι η βάση της πινακίδας, ενώ τα επικολλημένα γράμματα έχουν το χρώμα που φαίνεται πάνω σε αυτό.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πινακίδα για την Πόρτα της Τουαλέτας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top