Πινακίδα για την Πόρτα της Ανδρικής Τουαλέτας Λευκό Μπλε

11,99

Κωδικός προϊόντος: 4512.57 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Πινακίδα για την Πόρτα της Ανδρικής Τουαλέτας Λευκό Μπλε

Όμορφες πινακίδες για τη σήμανση των χώρων στην επιχείρησή σας: Προσθέστε κομψότητα και πληροφορίες με τις πινακίδες μας

Στις επαγγελματικές σας εγκαταστάσεις η διευκόλυνση των επισκεπτών είναι πάντα προτεραιότητα. Με τις πινακίδες μας, μπορείτε να προσθέσετε κομψότητα αλλά και να παρέχετε σωστές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχετε.
Οι πινακίδες μας είναι κατασκευασμένες από ξύλο κόντρα πλακέ προσφέροντας ένα μοναδικό στυλ που ταιριάζει ιδανικά σε νησιώτικα στιλ. Εδώ σας προτείνουμε μία πινακίδα εμπνευσμένη από το ελληνικό νησιώτικο στυλ σε λευκό και μπλε που θα εναρμονιστεί τέλεια με το διάκοσμο της επιχείρησής σας! Θα εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας με την αισθητική και την ποιότητά της. Αξίζει να προσέξετε τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο είναι κατασκευασμένη με τη μέθοδο της ένθεσης του σχεδίου μέσα στο ξύλο. Ύψος 12cm.

Προσαρμοσμένες λύσεις για την επιχείρησή σας

Κατασκευάζουμε, επίσης, πινακίδες κατά παραγγελία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και το στυλ της επιχείρησής σας. Μετά από συνεννόηση μαζί σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο που θα αναδείξει και θα ταιριάξει καλύτερα στο χώρο σας.
Είτε είστε ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενο δωμάτιο, εστιατόριο ή καφέ, οι πινακίδες μας θα προσθέσουν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας προσελκύοντας περισσότερους πελάτες και βελτιώνοντας την εμπειρία των επισκεπτών σας.
Αν θέλετε να προσθέσετε μία πινακίδα σήμανσης στην επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη πινακίδα για την επιχείρησή σας.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πινακίδα για την Πόρτα της Ανδρικής Τουαλέτας Λευκό Μπλε”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top