Πινακίδα για την Πόρτα Μπάνιου “Toilet”

11,99

Κωδικός προϊόντος: 4512.51 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Πινακίδες σήμανσης από ξύλο για επαγγελματικούς χώρους: Οι ιδανικές λύσεις για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας με πινακίδες σήμανσης από ξύλο

Οι πινακίδες σήμανσης από ξύλο δεν είναι μόνο διακοσμητικά αντικείμενα, αλλά και ένας τρόπος να ενημερώσετε και να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να δείξετε την τοποθεσία του μπάνιου, να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας ή ακόμα και να δώσετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον χώρο ή την εταιρεία σας. Με τις πινακίδες σήμανσης από ξύλο, μπορείτε να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας με ένα φιλόξενο και ζεστό μήνυμα, που θα τους προκαλέσει ευχάριστες εντυπώσεις και θα τους κατευθύνει σωστά στον χώρο σας.
Εδώ χρησιμοποιώντας την τεχνική των ένθετων γραμμάτων – τοποθετούμε τα γράμματα μέσα στο ίδιο το ξύλο – δημιουργούμε ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Όμορφα σχέδια και ευκρινείς παραστάσεις

Όλες οι πινακίδες μας είναι κατασκευασμένες από ξύλο κόντρα πλακέ που είναι γνωστό για την ανθεκτικότητα και την υψηλή ποιότητά του. Με τις όμορφες παραστάσεις και τα ποιοτικά φινιρίσματα, οι πινακίδες σήμανσης μας θα προσθέσουν μια αίσθηση κομψότητας και ποιότητας στον επαγγελματικό χώρο σας.
Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Αν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις, μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε μια πινακίδα κατά παραγγελία, στο σχέδιο και τις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Ενημερώστε και καλωσορίστε τους επισκέπτες σας

Οι πινακίδες σήμανσης από ξύλο δεν είναι μόνο διακοσμητικά αντικείμενα, αλλά και ένας τρόπος να ενημερώσετε και να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να δείξετε την τοποθεσία του μπάνιου, να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας ή ακόμα και να δώσετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον χώρο ή την εταιρεία σας.
Μπορείτε να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας με ένα φιλόξενο και ζεστό μήνυμα, που θα τους προκαλέσει ευχάριστες εντυπώσεις και θα τους κατευθύνει σωστά στον χώρο σας.
Τοποθετείται με ταινία διπλής όψης που περιλαμβάνεται. Διαστάσεις 18Χ6cm.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πινακίδα για την Πόρτα Μπάνιου “Toilet””

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top