Πινακίδα Αρίθμησης Δωματίου με Σχέδιο Αστερίας

11,99

*
Κωδικός προϊόντος: 4512.56 Κατηγορία: Ετικέτες: , , ,

Οι μοναδικές πινακίδες για την πόρτα του καταλύματός σας

Τονίστε τον χαρακτήρα του καταλύματός σας

Όταν κάποιος επισκέπτεται το κατάλυμά σας, ένας πρώτος εντυπωσιακός παράγοντας που θα του τραβήξει την προσοχή είναι η πινακίδα στην πόρτα. Με μια πινακίδα  με τον αριθμό του δωματίου και ένα μοναδικό σχέδιο αστερία σε λευκό μπλε μπορείτε να δώσετε ένα ξεχωριστό τόνο στο ξενοδοχείο, στην πανσιόν ή στα ενοικιαζόμενα δωμάτιά σας. Το μπλε νησιώτικο χρώμα θα προσθέσει μια αίσθηση θαλασσινού και καλοκαιρινού περιβάλλοντος, ιδανική για τουριστικά καταλύματα στην Ελλάδα.
Αξίζει να προσέξετε την τεχνική που έχουμε χρησιμοποιήσει σε αυτή την πινακίδα αρίθμησης δωματίου τοποθετώντας τα στοιχεία με τον αριθμό και τον αστερία μέσα στο ξύλο ώστε να φαίνονται ένα ενιαίο σύνολο.

Οι πινακίδες μας φτιάχνονται από κόντρα πλακέ υψηλής ποιότητας, ενώ τα σχέδια και οι παραστάσεις είναι ευκρινείς και προσεγμένες. Κάθε πινακίδα φτιάχνεται κατά παραγγελία, ειδικά για εσάς, με πρωτότυπα σχέδια που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε ακριβώς αυτό που σας αρέσει και να το παραδώσουμε άμεσα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Πινακίδα Αρίθμησης Δωματίου με Σχέδιο Αστερίας”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top