Ξύλινο Μπρελόκ για Ξενοδοχείο, Πανσιόν, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Airnbn

9,90

Κωδικός προϊόντος: 68911 Κατηγορία:

Ξύλινο Μπρελόκ για Ξενοδοχείο, Πανσιόν, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Airnbn

Ξύλινο Μπρελόκ με λογότυπο και αρίθμηση: Ανθεκτικό, Πρακτικό και Όμορφο

Τα ξύλινα μπρελόκ είναι ένα εξαιρετικό αντικείμενο προβολής και χρηστικότητας για το κατάλυμά σας! Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο οξιάς, το οποίο είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Το ξύλο οξιάς είναι επίσης ένα φυσικό υλικό που είναι φιλικό προς το περιβάλλον, δε ρυπαίνει και αποδομείται τελείως μετά τη λήξη ζωής του.

Τα ξύλινα μπρελόκ είναι επίσης πρακτικά. Είναι μικρά και ελαφριά, ώστε να μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε τσάντες ή τσέπες. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά στη φθορά, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια. Το ξύλο οξιάς είναι ένα ανθεκτικό υλικό που μπορεί να αντέξει τη φθορά. Είναι ανθεκτικό στο νερό, τη σκόνη και τη βρωμιά. Αυτό σημαίνει ότι τα ξύλινα μπρελόκ σας θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια, ακόμα κι αν τα χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Τέλος, τα ξύλινα μπρελόκ είναι όμορφα. Το ξύλο οξιάς έχει μια φυσική ομορφιά που προσθέτει μια κομψή πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Η χάραξη με το λογότυπο ή το όνομα του ξενοδοχείου σας προσθέτει μια επιπλέον προσωπική πινελιά στον επαγγελματικό σας χώρο.

Για να παραγγείλετε ξύλινα μπρελόκ για το ξενοδοχείο, την πανσιόν, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ή το Airnbn σας επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τέλειο μπρελόκ για τις ανάγκες σας.

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ξύλινο Μπρελόκ για Ξενοδοχείο, Πανσιόν, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Airnbn”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top