Ξύλινος Κατάλογος Μενού Εστιατορίου

28,99

Κωδικός προϊόντος: 4518.15 Κατηγορία:

Ξύλινος Κατάλογος Μενού Εστιατορίου με cut out γράμματα

Ανακαλύψτε τον κόσμο της γαστρονομίας με στυλ και ποιότητα!
Ο Ξύλινος Κατάλογος Μενού Εστιατορίου της Easybnb ανήκει στη νέα σειρά μενού που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την πρακτικότητα. Κατασκευασμένος με μεράκι και αγάπη για την τέχνη του ξύλου, αυτός ο κατάλογος αναδεικνύει την προσωπικότητα και το στυλ του εστιατορίου σας με έναν μοναδικό τρόπο.

Πλεονεκτήματα:

  • Επιλογή Χρωμάτων: Με μια ποικιλία χρωμάτων προς επιλογή, ο κατάλογός σας θα αντανακλά το στυλ και την αισθητική του εστιατορίου σας.
  • Διαστάσεις Α5: Η ιδανική διάσταση για εύκολη χρήση και αποθήκευση, εξασφαλίζοντας την εργονομία και την πρακτικότητα.
  • Προσωποποίηση: Με τη δυνατότητα προσωποποίησης, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπο και το όνομα του εστιατορίου σας, δημιουργώντας ένα μοναδικό και εξατομικευμένο κομμάτι.
  • Σχεδιασμός κατά Παραγγελία: Καθώς σχεδιάζουμε κατά παραγγελία, μπορούμε να προσαρμόσουμε τον κατάλογό σας ακριβώς όπως επιθυμείτε.
  • Άριστης Ποιότητας Υλικά: Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ξύλο, ο κατάλογός μας είναι ανθεκτικός και διαχρονικός, προσφέροντας μακροχρόνια αντοχή.

Ανανεώστε την εικόνα του εστιατορίου σας και προσφέρετε στους πελάτες σας μια εξαιρετική εμπειρία διακόσμησης και γεύσης με τον αυτόν τον ξύλινο κατάλογο για το μενού σας.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ξύλινος Κατάλογος Μενού Εστιατορίου”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top