Ξύλινη Πινακίδα “Όχι Απορρίμματα στον Ουρητήρα”

9,99

  • Κατασκευασμένη από ξύλο κόντρα πλακέ 4mm εξαιρετικής ποιότητας
  • Βαμμένη με ειδικά χρώματα για μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Με ευκρινείς , εύκολα κατανοητές γραφικές παραστάσεις
  • Με αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης
  • Διαστάσεις 10Χ10cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4512.59 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Ξύλινη πινακίδα για το μπάνιο σε επαγγελματικό χώρο με την υπενθύμιση να αποφεύγονται τα απορρίμματα στους ουρητήρες της τουαλέτας.

Με αυτή την κομψή, πληροφοριακή και πολύ χρηστική πινακίδα που λέει “όχι απορρίμματα στον ουρητήρα” θα γλυτώσετε ώρες καθαριότητας και συντήρησης του μπάνιου από βουλώματα και υπερχειλίσεις.
Οι όμορφες πινακίδες για τη σήμανση των χώρων σε μία επαγγελματική εγκατάσταση είναι απαραίτητες τόσο για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Εμείς σας προσφέρουμε μία ποικιλία από πινακίδες σήμανσης για όλους τους χώρους της επιχείρησής σας οι οποίες θα ομορφύνουν, αλλά και θα πληροφορήσουν σωστά τους επισκέπτες σας για τις υπηρεσίες που παρέχετε, θα πληροφορήσουν για τους κανόνες σας και θα ενημερώσουν για οτιδήποτε κρίνετε ότι πρέπει να ξέρουν οι άνθρωποι που σας εμπιστεύονται.

Όλες οι πινακίδες μας είναι φτιαγμένες από ξύλο κόντρα πλακέ πολύ καλής ποιότητας με επικολλημένα στοιχεία, με όμορφα σχέδια, ποιοτικό τελείωμα και ευκρινείς παραστάσεις. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια χάρι στην πολύ δυνατή αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης που περιλαμβάνεται.
Μπορούμε να κατασκευάσουμε και κατά παραγγελία μετά από συνεννόηση μαζί σας την ξύλινη πινακίδα που θα αναδείξει και θα ταιριάξει καλύτερα στο χώρο σας.

Διαστάσεις 10Χ10cm.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ξύλινη Πινακίδα “Όχι Απορρίμματα στον Ουρητήρα””

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top