Ξύλινη Πινακίδα για τη Σήμανση Βρεφικού Σταθμού σε Ξενοδοχείο

9,9912,99

Κωδικός προϊόντος: 4512.47 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Μοναδικές Πινακίδες Σήμανσης για το Βρεφικό Δωμάτιο σε Ξενοδοχείο

Καλωσορίσατε στον παράδεισο για τους μικρούς μας φίλους!

Αν στο ξενοδοχείο σας προσφέρετε υπηρεσίες φύλαξης για μικρά παιδιά, τότε αυτή η πινακίδα σήμανσης σας είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία σειρά μοναδικών πινακίδων σήμανσης από ξύλο για τη σήμανση του βρεφικού σταθμού στο ξενοδοχείο σας ή το βρεφικό δωμάτιο σε κάποια από τις σουίτες ή τα διαμερίσματά σας.
Οι πινακίδες μας δεν είναι απλά ένα μέσο σήμανσης, αλλά ένας τρόπος να προσθέσουμε μία μοναδική και ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο. Κατασκευάζονται από ξύλο κόντρα πλακέ για να παρέχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής και διαθέτουν όμορφα σχέδια και ποιοτικό τελείωμα.

Πληροφόρηση και Καλαισθησία Δύο σε Ένα!

Δεν είναι απλά διακοσμητικά αντικείμενα, αλλά πληροφορούν σωστά τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες που παρέχετε. Σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ενημερώνετε τους γονείς για τις ώρες λειτουργίας, τις προσωπικές σας παροχές, αλλά και για τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούν. Με την ευκρίνεια των παραστάσεών τους οι πινακίδες μας προσφέρουν βοήθεια και έμπνευση στους γονείς
Το δωμάτιο του παιδιού είναι η ένδειξη της φροντίδας που παρέχετε και θέλετε να επιδείξετε. Οι πινακίδες μας συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση του δωματίου προσθέτοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και στυλ. Με τη γοητεία τους, κάθε πινακίδα μπορεί να γίνει μία μοναδική και ανεκτίμητη διακοσμητική λεπτομέρεια.

Προσαρμοσμένες Πινακίδες για το Μοναδικό σας Χώρο

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες και προτιμήσεις. Γι’ αυτό προσφέρουμε τη δυνατότητα κατασκευής πινακίδων κατά παραγγελία. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις σας ώστε να δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο που θα αναδείξει και θα ταιριάξει απόλυτα στον χώρο σας. Με την προσαρμογή των πινακίδων στις ανάγκες σας μπορείτε να δημιουργήσετε μία μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

Διάμετρος 10cm & 12cm.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ξύλινη Πινακίδα για τη Σήμανση Βρεφικού Σταθμού σε Ξενοδοχείο”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top