Ξύλινη Πινακίδα με Κωδικούς Wi Fi

12,99

*
*
Κωδικός προϊόντος: 4512.53 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Δημιουργήστε μια προσωποποιημένη πινακίδα από ξύλο για τον χώρο σας

Ομορφιά και πληροφορίες σε μία πινακίδα

Όταν ετοιμάζετε το χώρο σας για τους επισκέπτες σας αυτή η πρωτότυπη πινακίδα από ξύλο είναι απαραίτητη! Αυτή η πινακίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείξει την ύπαρξη του wi-fi στο χώρο παρέχοντας πληροφορίες για το δίκτυο και τον κωδικό του.
Όχι μόνο θα ομορφύνει τον χώρο σας, αλλά θα προσφέρει επίσης σημαντικές πληροφορίες για τους επισκέπτες σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για διαμερίσματα Airbnb, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφέ και εστιατόρια, όπου οι επισκέπτες χρειάζονται εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο.

Προσαρμοσμένες πινακίδες για την επιχείρησή σας

Εμείς σας προσφέρουμε μια ποικιλία από πινακίδες σήμανσης για όλους τους χώρους της επιχείρησής σας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να κατασκευάσουμε μία πινακίδα που θα αναδείξει και θα ταιριάξει απόλυτα στον χώρο σας, δημιουργώντας ένα μοναδικό και προσωπικό στυλ.
Όλες οι πινακίδες μας φτιάχνονται από ξύλο κόντρα πλακέ με επικολλημένα στοιχεία, προσφέροντας ποιοτικό τελείωμα και ευκρινείς παραστάσεις. Με τα όμορφα σχέδια μας, η πινακίδα θα γίνει ένα διακοσμητικό στοιχείο που θα προσελκύσει την προσοχή των επισκεπτών σας.

Διαστάσεις 9Χ10cm.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ξύλινη Πινακίδα με Κωδικούς Wi Fi”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top