Ξύλινη Πινακίδα για Πυροσβεστήρα

11,9914,99

Κωδικός προϊόντος: 4512.67 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Ξύλινη Πινακίδα για Πυροσβεστήρα – Σήμανση Πυροσβεστικής Φωλιάς

Η ξύλινη πινακίδα για πυροσβεστήρα είναι η ιδανική λύση για τη σήμανση της πυροσβεστικής φωλιάς σας, είτε σε αγγλικά είτε σε ελληνικά. Κατασκευασμένη από ποιοτικό ξύλο κόντρα πλακέ, διαθέτει όμορφα σχέδια, άριστο τελείωμα και ευκρινείς παραστάσεις που θα προσθέσουν στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας.

Η πινακίδα για πυροσβεστήρα μπορεί να κατασκευαστεί και κατά παραγγελία, μετά από συνεννόηση μαζί σας, ώστε να αναδείξει και να ταιριάξει ακόμα καλύτερα στον χώρο σας. Οι επιλογές σε σχέδια, χρώματα και μεγέθη είναι πολλές, έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια πινακίδα που θα ανταποκρίνεται στις ακριβείς ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Η ανθεκτική κατασκευή της πινακίδας πυροσβεστήρας από ξύλο εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή στη χρήση και την έκθεση σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, η φυσική ομορφιά του ξύλου προσδίδει ζεστασιά και φινέτσα στον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια ξύλινη πινακίδα πυροσβεστήρας από ξύλο και δείξτε τη σημασία που δίνετε στην ασφάλεια και την προστασία από τη φωτιά. Διαστάσεις 10Χ10cm.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε κάποια διαφορετική διάσταση.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ξύλινη Πινακίδα για Πυροσβεστήρα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top