Μικρή Κορνίζα για Οδηγίες σε Καταλύματα Airbnb

9,99

Κωδικός προϊόντος: 4059.05 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Ενημερώστε τους καλεσμένους σας με όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα
Καλωσορίσατε στον μαγικό κόσμο του καταλύματός μας!

Είστε ενθουσιασμένοι που οι επισκέπτες σας αυξάνονται και σας επιλέγουν για τη διαμονή τους και θέλετε να τους κάνετε να αισθάνονται άνετα και ευχάριστα! Από την άλλη θέλετε να μπορούν να κινηθούν στο χώρο σας ακολουθώντας τις υποδείξεις σας και τους μικρούς κανόνες του σπιτιού. Με αυτές τις μικρές ξύλινες κορνίζες  θα δημιουργήσετε μία όμορφη διακοσμητική πινελιά στο χώρο σας και θα ενημερώσετε τους επισκέπτες σας για τους ειδικούς κανόνες και πληροφορίες που χρειάζονται για μια ευχάριστη διαμονή.

Ένας μαγικός τρόπος για να ενημερώνετε τους επισκέπτες σας

Οι μικρές ξύλινες κορνίζες μας μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας για να παρέχουν βασικές κατευθυντήριες οδηγίες και πληροφορίες στους επισκέπτες σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενημερώσουν τους επισκέπτες σας για τους ειδικούς κανόνες που ισχύουν στο χώρο, όπως οι κατάλληλες πετσέτες στο μπάνιο ή πως να διαχειριστούν τα σκουπίδια στην κουζίνα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ειδικές πληροφορίες, όπως ο κωδικός του Wi-Fi ή του Netflix.

Προσθέστε μαγεία και στυλ στον χώρο σας

Οι μικρές ξύλινες κορνίζες μας δεν είναι μόνο λειτουργικές, αλλά και διακοσμητικές. Μπορούν να προσθέσουν μια νότα μαγείας και στυλ στον χώρο σας, δίνοντας στους επισκέπτες σας την αίσθηση ότι βρίσκονται σε μια μοναδική τοποθεσία. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε ορατές θέσεις όπως στην είσοδο, στο μπάνιο ή στο υπνοδωμάτιο, για να δημιουργήσετε ένα ευπρόσδεκτο και ζεστό περιβάλλον για τους επισκέπτες σας. Δυνατότητα εκτύπωσης σε ελληνικά ή/και αγγλικά.
Διαστάσεις 13Χ18cm, εσωτερικό 10Χ15cm.

Πως λειτουργεί

  • Επιλέγετε την κορνίζα που σας αρέσει
  • Μας στέλνετε τα στοιχεία που χρειάζεται να περιλάβουμε στην εκτύπωση
  • Σχεδιάζουμε το έντυπό σας
  • Σας το στέλνουμε να το δείτε και να το εγκρίνετε
  • Σας στέλνουμε την κορνίζα σας σε 1-2 ημέρες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μικρή Κορνίζα για Οδηγίες σε Καταλύματα Airbnb”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top