Δερμάτινο Μπρελόκ για Ξενοδοχείο, Πανσιόν, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Airnbn

7,9914,99

Κωδικός προϊόντος: 68910 Κατηγορία:

Δερμάτινο Μπρελόκ για Ξενοδοχείο, Πανσιόν, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Airnbn

Αναζητάτε ένα μοναδικό αντικείμενο υψηλής αισθητικής που θα προσθέσει αξία στο χώρο σας; Το δερμάτινο μπρελόκ με χάραξη είναι η ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία, πανσιόν, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ακόμη και για τους χώρους σας στο Airbnb.

Αυτό το μπρελόκ είναι κατασκευασμένο από δέρμα full grain, που το καθιστά πολύ ανθεκτικό και ποιοτικό στην όψη και στην αίσθηση. Μπορούμε να χαράξουμε το λογότυπό σας ή ακόμη και το νούμερο του δωματίου σας, προσφέροντας ένα εξατομικευμένο αντικείμενο που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας.

Το δερμάτινο μπρελόκ με χάραξη προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, όσον αφορά τις διαστάσεις και το σχήμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μπρελόκ μίας όψης ή δύο όψεων, με χάραξη και στις δύο πλευρές. Έτσι, μπορείτε να προβάλετε το λογότυπό σας και τις πληροφορίες του δωματίου σας με στυλ και επαγγελματισμό.

Δώστε στον χώρο σας μια επιπλέον αίσθηση πολυτέλειας και προσωπικότητας με αυτό το μοναδικό δερμάτινο μπρελόκ με χάραξη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο που θα ξεχωρίσει!

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Δερμάτινο Μπρελόκ για Ξενοδοχείο, Πανσιόν, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Airnbn”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top