Ξύλινη Πινακίδα για Ύπαρξη Σημείου Φόρτισης Κινητού

9,99

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4512.45 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Οι όμορφες πινακίδες για τη σήμανση των χώρων σε μία επαγγελματική εγκατάσταση είναι απαραίτητες τόσο για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.
Όταν φιλοξενείτε πελάτες στο διαμέρισμά σας ή στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο σας, θέλετε να τους προσφέρετε όλες τις ανέσεις και τις δυνατότητες που χρειάζονται. Το ίδιο και σε οποιαδήποτε επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες. Μια από αυτές τις δυνατότητες είναι η φόρτιση των κινητών τους συσκευών.
Αλλά, γιατί να μην προσθέσετε μια προσωπική πινελιά σε αυτήν τη διαδικασία, με μια πινακίδα από ξύλο;

Οι πινακίδες από ξύλο που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξετε στους πελάτες και τους επισκέπτες σας ότι έχετε ένα σημείο φόρτισης διαθέσιμο για τις κινητές τους συσκευές. Το ξύλο κόντρα πλακέ που χρησιμοποιούμε προσδίδει μια φυσική αίσθηση και ζεστασιά, ενώ τα επικολλημένα στοιχεία προσθέτουν στυλ και άποψη.

Στις πινακίδες μας έχουμε ενσωματώσει ευκρινείς παραστάσεις ώστε οι πελάτες ή οι επισκέπτες σας να μπορούν εύκολα να βρουν και να χρησιμοποιήσουν το σημείο φόρτισης. Η διάσταση 10Χ10cm επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση της πινακίδας σε διάφορα σημεία του χώρου σας.

Αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για τον χώρο σας; Μπορούμε, επίσης, να κατασκευάσουμε πινακίδες από ξύλο με βάση τις προδιαγραφές που επιθυμείτε. Μετά από συνεννόηση μαζί σας, μπορούμε να φτιάξουμε μια πινακίδα που θα αναδείξει και θα ταιριάξει απόλυτα στον χώρο σας.

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ξύλινη Πινακίδα για Ύπαρξη Σημείου Φόρτισης Κινητού”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top