Ξύλινη Πινακίδα Πληροφόρησης για Ύπαρξη Κάμερας Σε Αγγλικά και Ελληνικά

18,99

Κωδικός προϊόντος: 4512.31 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Πινακίδα CCTV από ξύλο για τη πληροφόρηση ύπαρξης συστήματος παρακολούθησης στο χώρο. Απαραίτητη, αλλά και επιβαλλόμενη σε διαμερίσματα Airbnb, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφέ και εστιατόρια και οπουδήποτε υπάρχει κοινό.
Η περιγραφή είναι σε δύο γλώσσες, αγγλικά και ελληνικά, καλύπτοντας έτσι όλο το εύρος των επισκεπτών σας.

Οι όμορφες πινακίδες για τη σήμανση των χώρων σε μία επαγγελματική εγκατάσταση είναι απαραίτητες τόσο για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και τη συμμόρφωση με τη διεθνή νομοθεσία. Εμείς σας προσφέρουμε μία σειρά από πινακίδες σήμανσης για όλους τους χώρους της επιχείρησής σας οι οποίες θα ομορφύνουν, αλλά και θα πληροφορήσουν σωστά τους επισκέπτες σας για τις υπηρεσίες που παρέχετε.
Όλες οι πινακίδες μας είναι μικρά έργα τέχνης και διαφοροποιούν το χώρο σας σε σχέση με τις κλασσικές και χωρίς φαντασία και αισθητική πινακίδες της αγοράς.

Είναι φτιαγμένες από ξύλο κόντρα πλακέ με επικολλημένα στοιχεία, με όμορφα σχέδια, ποιοτικό τελείωμα και ευκρινείς παραστάσεις.
Μπορούμε να κατασκευάσουμε και κατά παραγγελία μετά από συνεννόηση μαζί σας το αντικείμενο που θα αναδείξει και θα ταιριάξει καλύτερα στο χώρο σας.

Διαστάσεις 17Χ10cm.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top