Ξύλινη Πινακίδα “Δεν Επιτρέπονται Κατοικίδια”

9,99

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4512.35 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Πινακίδα από ξύλο για όλους τους χώρους όπου δεν επιτρέπεται η παρουσία των κατοικίδιων ζώων. Χρησιμοποιώντας καλαίσθητα αντικείμενα για την ενημέρωση των πελατών σας ή των ενοικιαστών σας δείχνετε το σεβασμό σας και την εκτίμησή σας, ενώ παράλληλα διακοσμείτε με επιτυχία το χώρο.

Οι όμορφες πινακίδες για τη σήμανση των χώρων σε μία επαγγελματική εγκατάσταση είναι απαραίτητες τόσο για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Εμείς σας προσφέρουμε μία ποικιλία από πινακίδες σήμανσης για όλους τους χώρους της επιχείρησής σας οι οποίες θα ομορφύνουν, αλλά και θα πληροφορήσουν σωστά τους επισκέπτες σας για τις υπηρεσίες που παρέχετε. Ιδιαίτερα για τους χώρους φιλοξενίας airbnb είναι απαραίτητη η σήμανση με τους κανόνες του ιδιοκτήτη ώστε οι επισκέπτες να έχουν μία άνετη και όμορφη διαμονή.

Όλες οι πινακίδες μας είναι φτιαγμένες από ξύλο κόντρα πλακέ με επικολλημένα στοιχεία, με όμορφα σχέδια, ποιοτικό τελείωμα και ευκρινείς παραστάσεις.
Μπορούμε να κατασκευάσουμε και κατά παραγγελία μετά από συνεννόηση μαζί σας το αντικείμενο που θα αναδείξει και θα ταιριάξει καλύτερα στο χώρο σας.

Διαστάσεις 10Χ10cm.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top