Ξύλινη Πινακίδα για Πόρτα Ξενοδοχείου “Please, clean the room”

9,99

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4512.39 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Μοναδικές πινακίδες σήμανσης για το ξενοδοχείο σας!

Καλωσορίσατε στο ιδιαίτερο κόσμο των πινακίδων σήμανσης!

Στο ξενοδοχείο σας, η προστασία και άνεση των επισκεπτών σας είναι προτεραιότητα. Οι πινακίδες σήμανσης από ξύλο που παρέχουμε είναι η καλύτερη επιλογή για να ενημερώσετε τους επισκέπτες σας ώστε να απολαμβάνουν μια ευχάριστη διαμονή. Με το κομψό, αλλά προσιτό design, οι πινακίδες μας θα προσθέσουν μια πινελιά προσωπικότητας στον χώρο και θα βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Πινακίδες πρωτότυπες και προσαρμοσμένες

Αυτή η πινακίδα για την πόρτα του δωματίου είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο κόντρα πλακέ 4mm και έχει επιγραφή που είναι χαραγμένη σαν στένσιλ, κάνοντάς την πρωτότυπη και ξεχωριστή. Μπορείτε να επιλέξετε το μήνυμα “Παρακαλώ, καθαρίστε το δωμάτιο” στα αγγλικά ή στα ελληνικά, ή ακόμα και να κατασκευάσουμε μια πινακίδα με το λογότυπο της επιχείρησής σας για ακόμα μεγαλύτερη εξατομίκευση.

Ποιότητα και αισθητική

Όλες οι πινακίδες μας έχουν προσεκτικά επιλεγμένα σχέδια, ποιοτικό τελείωμα και ευκρινείς παραστάσεις. Ο συνδυασμός του ξύλου και του χαραγμένου σχεδίου δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας και να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top