Ξύλινη Πινακίδα Ασανσέρ

9,99

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 4512.26 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Όμορφη πινακίδα σήμανσης για τον ανελκυστήρα σας

Προσθέστε έναν αισθητικά ελκυστικό τρόπο να ενημερώνετε τους επισκέπτες σας για το που βρίσκεται ο ανελκυστήρας στον χώρο σας.

Όταν περπατάτε σε ένα κτίριο, η ευχάριστη έκπληξη είναι να βρείτε σαφή και καλαίσθητα σήματα που σας δείχνουν που βρίσκονται τα σημεία ενδιαφέροντος και οι παροχές του κτιρίου. Οι πινακίδες σήμανσης από ξύλο με ανάγλυφη χάραξη είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε αυτήν την ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε πινακίδες σήμανσης από ποιοτικό ξύλο κόντρα πλακέ με ένθετα κομμάτια ξύλου και ευδιάκριτη χάραξη σε δύο γλώσσες: ελληνικά και αγγλικά. Οι πινακίδες μας διαθέτουν όμορφα σχέδια και άριστο τελείωμα, δημιουργώντας μια προσεγμένη και εκλεπτυσμένη εικόνα για την επιχείρησή σας. Με τις πινακίδες μας, μπορείτε να προσδώσετε μια ανεπαίσθητη πινελιά πολυτέλειας και επαγγελματισμού στον χώρο σας.

Αποτελεσματική ενημέρωση για τους επισκέπτες σας

Η εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης εξαρτάται από την αποτελεσματική επικοινωνία με τους επισκέπτες της. Οι πινακίδες σήμανσης για την τοποθέτηση στους χώρους σας είναι ένας τρόπος να ενημερώνετε σωστά τους επισκέπτες σας για τις υπηρεσίες που παρέχετε. Με αυτή την καλαίσθητη ταμπελίτσα μπορείτε να αναδείξετε την τοποθεσία του ανελκυστήρα και να καθοδηγήσετε τους επισκέπτες σας με άνεση και ακρίβεια.

Οι πινακίδες μας είναι ευδιάκριτες και ευανάγνωστες χάρη στην καθαρή και ευκρινή παράσταση των γραφικών και των γραμμάτων. Εδώ έχουμε χρησιμοποιήσει την τεχνική των ένθετων γραμμάτων όπου τα βέλη είναι από ξεχωριστά κομμάτια ξύλου “περασμένα” μέσα στη βάση της επιγραφής.

Με τη συνεργασία μας, μπορούμε να κατασκευάσουμε μια πινακίδα σήμανσης κατά παραγγελία, προσαρμοσμένη στον ακριβή χώρο σας και με το ακριβές σχέδιο που επιθυμείτε. Η επιλογή των διαστάσεων και του σχεδίου της πινακίδας είναι ελεύθερη και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top