Ξύλινη Πινακίδα Αρίθμησης Τραπεζιών

11,99

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

*
Κωδικός προϊόντος: 4512.33 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , ,

Πινακίδα από ξύλο για την αρίθμηση τραπεζιών σε εστιατόρια, ταβέρνες και χώρους δεξιώσεων. Πρόκειται για ένα δίπτυχο με επικολλημένο τον αριθμό του τραπεζιού από τη μία πλευρά και ενημερωτικό σήμα για τη απαγόρευση του καπνίσματος από την άλλη. Το λογότυπο της επιχείρησης είναι επίσης όμορφα και διακριτικά χαραγμένο στη μία πλευρά. Φυσικά μπορούμε να σχεδιάσουμε την πινακίδα ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δούμε μαζί τι πραγματικά χρειάζεστε.

Οι όμορφες πινακίδες για τη σήμανση των χώρων σε μία επαγγελματική εγκατάσταση είναι απαραίτητες τόσο για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Εμείς σας προσφέρουμε μία ποικιλία από πινακίδες σήμανσης για όλους τους χώρους της επιχείρησής σας οι οποίες θα ομορφύνουν, αλλά και θα πληροφορήσουν σωστά τους επισκέπτες σας για τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Όλες οι πινακίδες μας είναι φτιαγμένες από ξύλο κόντρα πλακέ με επικολλημένα στοιχεία, με όμορφα σχέδια, ποιοτικό τελείωμα και ευκρινείς παραστάσεις.
Μπορούμε να κατασκευάσουμε και κατά παραγγελία μετά από συνεννόηση μαζί σας το αντικείμενο που θα αναδείξει και θα ταιριάξει καλύτερα στο χώρο σας.

Διαστάσεις 20Χ20cm.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top