Ξύλινη Πινακίδα Αρίθμησης Δωματίου για Ξενοδοχείο ή Πανσιόν με Λογότυπο

9,99

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

*
Κωδικός προϊόντος: 4512.32 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , ,

Ξύλινη πινακίδα αρίθμησης δωματίου για ξενοδοχείο ή πανσιόν με λογότυπο για την ορθή προβολή της επιχείρησής σας και των υπηρεσιών σας.
Τοποθετήστε αυτήν την πολύ προσεγμένη πινακίδα στην πόρτα των δωματίων, δημιουργήστε ένα ξεχωριστό ύφος  και ενισχύστε το brand name σας με το χαραγμένο λογότυπο του χώρου σας.

Οι όμορφες πινακίδες για τη σήμανση των χώρων σε μία επαγγελματική εγκατάσταση είναι απαραίτητες τόσο για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Εμείς σας προσφέρουμε μία ποικιλία από πινακίδες σήμανσης για όλους τους χώρους της επιχείρησής σας οι οποίες θα ομορφύνουν, αλλά και θα πληροφορήσουν σωστά τους επισκέπτες σας για τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Όλες οι πινακίδες μας είναι φτιαγμένες από ξύλο κόντρα πλακέ, με όμορφα σχέδια, ποιοτικό τελείωμα και ευκρινείς παραστάσεις.
Προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από ένα ευρύ χρωματολόγιο ή να μας ζητήσετε να χρησιμοποιήσουμε το δικό σας χρώμα,
Μπορούμε να κατασκευάσουμε και κατά παραγγελία μετά από συνεννόηση μαζί σας το αντικείμενο που θα αναδείξει και θα ταιριάξει καλύτερα στο χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για παραγγελίες με πολλά τεμάχια.

Διαστάσεις 10Χ15cm

Καλάθι αγορών
Scroll to Top