Μικρό σπίτι στο δάσος με μία γυναίκα στο μπαλκόνι

Πως να πάρετε καλές κριτικές για το Airbnb σας

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του Airbnb!

Το ακίνητό σας είναι έτοιμο, έχετε φροντίσει για όλα με τον καλύτερο τρόπο και μόλις υποδεχτήκατε τους πρώτους πελάτες σας! Συγχαρητήρια!

Ας αρχίσουμε, λοιπόν, να χτίζουμε την καλή φήμη σας ως οικοδεσπότης. Φυσικά αυτό σημαίνει “ας πείσουμε τους επισκέπτες μας να μας δώσουν μία καλή κριτική στις πλατφόρμες όπου εμφανίζεται το κατάλυμά μας”. Οι κριτικές είναι σημαντικές για την επιτυχία σας στην πλατφόρμα του Airbnb και στις υπόλοιπες και επηρεάζουν την επιλογή των επισκεπτών. Στην πραγματικότητα είναι το σημαντικότερο κομμάτι στην απόφαση να διαλέξουν το χώρο σας για τη διαμονή τους.
Πολλές φορές η λέξη κριτική ακούγεται απειλητική και τρομακτική! Κι αν κάτι δεν τους άρεσε; Κι αν είναι περίεργος και ανάποδος ο πελάτης και μας βάλει κακό βαθμο; Κι αν κάτι πήγε στραβά και δεν ανταποκριθήκαμε όπως πρέπει;

Ακολουθώντας μερικές απλές πρακτικές και βήματα το ζήτημα γίνεται πολύ ευκολότερο:

1. Καλύψτε τις ανάγκες των επισκεπτών σας: Είναι σημαντικό να προσφέρετε ένα καθαρό, άνετο και καλά εξοπλισμένο κατάλυμα. Ανανεώστε τα σεντόνια και τις πετσέτες σας, παρέχετε είδη πρώτης ανάγκης και διασφαλίστε ότι όλες οι συσκευές λειτουργούν άψογα. Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δίνεται στο ζήτημα της πολύ καλής καθαριότητας. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα καταλύματα με υψηλή βαθμολογία για την καθαριότητα παίρνουν τουλάχιστον 20% περισσότερες κρατήσεις.

2. Επικοινωνήστε με τους επισκέπτες σας: Είναι σημαντικό να είστε προσβάσιμοι και να απαντάτε άμεσα στα μηνύματα και τις ερωτήσεις των επισκεπτών σας. Η καλή επικοινωνία δημιουργεί εμπιστοσύνη και μπορεί να οδηγήσει σε θετικές κριτικές. Μην αμελήσετε να έχετε ένα βιβλίο καλωσορίσματος για τους επισκέπτες σας με όλες τις πληροφορίες για το κατάλυμα, οδηγίες για την ασφαλή και άνετη διαμονή τους, για τον τρόπο πρόσβασης στο διαμέρισμά σας και τον έλεγχο των παροχών και πληροφορίες για τα τοπικά αξιοθέατα, εστιατόρια και δραστηριότητες.

3. Προσφέρετε μια μοναδική εμπειρία: Σκεφτείτε τρόπους για να κάνετε τη διαμονή των επισκεπτών σας αξέχαστη. Μπορείτε να προσφέρετε ένα καλάθι καλωσορίσματος με τοπικά προϊόντα ή να παρέχετε προτάσεις για τα καλύτερα μέρη για φαγητό και διασκέδαση στην περιοχή σας. Διαλέξτε τι είναι αυτό που – με μικρό κόστος – θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα σας χαρίσει το προβάδισμα στην επιλογή των επισκεπτών σας.

4. Ζητήστε αξιολογήσεις: Μην φοβηθείτε να ζητήσετε από τους επισκέπτες σας να αξιολογήσουν τη διαμονή τους. Αν είναι ευχαριστημένοι, θα χαρούν να γράψουν μια θετική κριτική για εσάς.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες κριτικές για το Airbnb σας και να αυξήσετε την επιτυχία σας ως οικοδεσπότης. Μην ξεχνάτε, οι κριτικές είναι η κλειδαριά για την επιτυχία σας στον κόσμο του Airbnb!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top