Ξύλινη Πινακίδα NFC Tap to Review με Λογότυπο

29,90

Κωδικός προϊόντος: 4512.71 Κατηγορία:

Θέλετε να βελτιώσετε τη θέση και την εμφάνισή της επιχείρησής σας στη Google;
Τότε η λύση είναι μια ξύλινη πινακίδα με ενσωματωμένη τεχνολογία NFC που μπορεί να αυξήσει τις θετικές κριτικές σας. Αυτή η πινακίδα σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε ένα σημείο όπου οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν tap με το τηλέφωνό τους και να σας δώσουν γρήγορα και εύκολα την κριτική τους.
Περιέχει ενσωματωμένη τεχνολογία NFC με το σύνδεσμο για τη σελίδα σας στη Google, ενώ δεν χρειάζεται εφαρμογή για να λειτουργήσει. Απλώς πλησιάζεται το τηλέφωνό σας και ανοίγει η επαγγελματική σας σελίδα στη Google για να γίνει η κριτική.

Είναι απολύτως προσωποποιημένη με το λογότυπο της επιχείρησής σας και φτιαγμένη από ξύλο, προσφέροντας μια αίσθηση ζεστασιάς και προσωπικού τόνου στο χώρο σας. Μπορείτε να την τοποθετήσετε στο ταμείο, στη ρεσεψιόν ή οπουδήποτε αλλού έχουν πρόσβαση οι πελάτες σας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες σας άμεσα.
Κατάλληλη για όλες τις επιχειρήσεις, εστιατόρια, καφέ, κομμωτήρια, ξενοδοχεία, αλλά και airbnb.
Επιπλέον, μπορούμε να προσαρμόσουμε το χρώμα και τις διαστάσεις της πινακίδας στις ανάγκες σας, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο σας.
Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει. Αυξήστε τις θετικές κριτικές σας στο Google και βελτιώστε την εικόνα σας με αυτήν την όμορφη πινακίδα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να παραγγείλετε τη δική σας πινακίδα με τεχνολογία NFC.

Διαστάσεις 15Χ15cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ξύλινη Πινακίδα NFC Tap to Review με Λογότυπο”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top