Πληρωμές & Αποστολές

Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα easybnb.gr προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας Visa, Mastercard, Maestro
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας Stripe.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα easybnb.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστούν οι οικονομικές συναλλαγές σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Με Paypal

Εξοφλήστε άμεσα και με ασφάλεια τις online παραγγελίες σας με την αξιοπιστία του PayPal.Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν ηλεκτρονικές αγορές, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τηλεφωνικές παραγγελίες. Για να πληρώσετε με Paypal θα πρέπει να έχετε λογαριασμό Paypal.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.paypal.com.

Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα easybnb.gr προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

Αποστολή με Ταχυμεταφορά  Acs
Ανάλογα με τον όγκο ή την αξία της παραγγελίας σας, καθώς και τον προορισμό της χρησιμοποιούμε την υπηρεσία ταχυμεταφορών ACS για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.
Σε περίπτωση αγορών μεγάλου όγκου η αποστολή των αντικειμένων γίνεται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, συνήθως με μεταφορική εταιρία.
Για αγορές άνω των 49€ η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για αγορές μικρότερης αξίας το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00€.
Σε περίπτωση αποστολής σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή που ο πελάτης επιθυμεί την αποστολή αποκλειστικά με ACS courier, το κόστος αποστολής παραμένει το ίδιο, εφόσον η παραγγελία παραληφθεί από το πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Αποστολή με Box Now
Ανάλογα με τον όγκο ή την αξία της παραγγελίας σας, καθώς και τον προορισμό της μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία ταχυμεταφορών Box Now για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη και παραλαβή τους σε μία από τις χιλιάδες θυρίδες της εταιρίας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Για αγορές άνω των 49€ η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για αγορές μικρότερης αξίας το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 1,00€.

Αποστολές σε Κύπρο
Για τις αποστολές των παραγγελιών σας στην Κύπρο χρησιμοποιούμε
αποστολή με Ταχυμεταφορά (Οικονομική ACS) με δυνατότητα εντοπισμού του δέματός σας και εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 7 εργάσιμες ημέρες και χρέωση €12,00

Αποστολές σε Όλο τον Κόσμο
Για τις αποστολές των παραγγελιών σας οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Συστημένου Επιστολικού Ταχυδρομείου και το κόστος είναι €12,00. Χρόνος παράδοσης 7-20 ημέρες, αναλόγως της τοποθεσίας σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top